FRANKRIJK ARRANGEMENT.NL

Aveyron ● Bourgogne ● Corrèze

Wij zijn Paul en Carin Koenen. Wij zijn in 2001 vanuit Amsterdam naar de Correze in Frankrijk verhuisd om onze droom waar te maken. Niet ver van Arnac-Pompadour vonden we een villa met bijbehorende schuren, een ruime aangelegde tuin en aansluitende boomgaard.

La Grange Vieille
Paul & Carin Koenen
La Grange Vieille 26 
19230 Beyssac
Tel. +33 (0)555 73 38 89
www.lagrangevieille.com

Wij bieden:

  • 3 gastenkamers met privé badkamer, voor een gezin hebben we twee kamers die samen een badkamer delen. 
  • Twee gites voor ieder 4 pers. 
  • Diverse terrassen en een grote gezamenlijke buitentafel. In de boomgaard een zandbak en schommels, een tafeltennistafel en badminton. 
  • Een zwembad van 4X8 meter met zonneterras. 
  • Een jeu de boules baan. 
  • Een wandelbos naast de deur en wandelroutes in de omgeving. 
  • Hond welkom in overleg.  

Maaltijden
Wij koken ongeveer 2 a 3 keer per week in overleg met onze gasten. Er zijn verschillende restaurantjes in de omgeving en in de maanden juli – aug. zijn de plaatselijke eetmarkten een echte aanrader

Bezienswaardigheden
De omgeving is landelijk, groen en heuvelachtig. Vele meertjes om te vissen of te zwemmen, de prachtige rivier de Vézère en overal waar je kijkt bossen. Middeleeuwse stadjes zoals Ségur-le-Chateau, Collanges-la-Rouge of Rocamadour. Of om te winkelen Brive, Limoges of Périgueux. 

Een erg aangenaam en onontdekt stukje Frankrijk. We hebben alle toeristische info ter plaatse aanwezig om U te helpen deze regio te verkennen. Wat zullen we vandaag gaan doen ? U kunt gaan wandelen in het bos naast ons huis, fietsen, kanovaren op de Vézère, vissen, zwemmen in een meer of de rivier, paardrijden, ballonvaren vanuit Pompadour of lekker luieren in de boomgaard. 

In de omgeving zijn grotten te bezoeken, een erg leuke kindvriendelijke dierentuin nabij Limoges, een bomenklimpark, kastelen en tuinen, stadjes en steden etc. Een aanrader is een bezoek van de eetmarkten in de maanden juli en augustus. 

Een markt met plaatselijke producten, barbecues ter plaatse en aanschuiven aan lange tafels om de aangeschafte waren te nuttigen. Meestal met live muziek en van maandag tot/met vrijdag.  

  

Beveel deze site aan viaCopyright © 2011. All Rights Reserved.


Bezoek ons op